Made by brain damage. Icon from reviviscent. colors from colourlovers. inspired by me lol.
camera
A girl named Fatin Fatihah was born on 11th September 1994. She loves cake very much. Currently single but she doesn't care of it much because she trusts that Allah will give her someone one day. Assalamualaikum~

home facebook + follow
Singingbox the BEST December 30, 2011
*taken from weheartit

Assalamualaikum.Pagi semua.F memang suka musik.Setakat ni hampir setiap hari F asyik tukar lagu kat dalam blog F.F gila musik #yg bestbest sahaja.Yg mana belum tau F guna apa untuk lagu,F pakai singingbox.F puas hati dengan semua lagu yg diberi.Kebanyakannya lagu Inggeris.

Sebenarnya F tau website ni daripada blogger lain.F tengok cute je player ni duduk dalam blog dia.Jadinya F pun cuba lah.F pilih lagu korea ost Fullhouse.Penyanyi Lee bo ram,chuh eum geu ja ri eh.F taktau maksud tajuk lagu tu.Tapi memang sayu dengar lagu ni.Betul tak?Mesti ramai yg minat cerita korea ni kan.Dah sah-sah korang pernah dengar lagu ni.Tak kisah la apa kan,yg penting sekarang ni F nak sambung makan munchy's oat krunch #chunky organic hazelnut sambil memikirkan ayat-ayat yg patut F update sempena tahun baru,2012.Kbai