Made by brain damage. Icon from reviviscent. colors from colourlovers. inspired by me lol.
camera
A girl named Fatin Fatihah was born on 11th September 1994. She loves cake very much. Currently single but she doesn't care of it much because she trusts that Allah will give her someone one day. Assalamualaikum~

home facebook + follow
Ohh yeaaahhh!! December 28, 2011

Assalamualaikum.F nak bagitau yg F dah dapat Blogskin yg comel sgt.Terima kasih la kepada website ni sebab dah memuaskan hati F.Akhirnya F dah tak perlu risau tentang edit-edit  blog lagi cuma ada yang F kena tukar dan tambah sedikit.Lepas ni baru lah F bersemangat nak update cerita baru.Yee tak?F rasa bosan lah duduk rumah je.Takde ape yg boleh buat selain layan blogspot.Petang tadi F tengok #Finger Tips channel 610.Menarik jugak tv show tu sebab orang tu ade tunjukkan cara-cara untuk buat benda-benda yg senang dan cantik.F nak cuba buat salah satu benda yg diajar.Kalau F dah siap nanti F bagitau balik.Kbai