Made by brain damage. Icon from reviviscent. colors from colourlovers. inspired by me lol.
camera
A girl named Fatin Fatihah was born on 11th September 1994. She loves cake very much. Currently single but she doesn't care of it much because she trusts that Allah will give her someone one day. Assalamualaikum~

home facebook + follow
F mau cuba! December 29, 2011
Assalamualaikum.Indah sungguh pagi ni.F bagun awal tau hari ni sebab asyik terkenangkan blog ni.Awal-awal lagi F buka blog pastu F baca entry Bihya,dia masuk contest blog paling cun.F tertarik dengan benda tu.Pertama kali F masuk contest macam tu.Tak salah kan F nak cuba.Kebetulan F baru siap edit blog,F pun sertainya.
Sekarang F nak buat enrty pasal contest ni.Muashri Mohd #sedapnama, suruh buat sebab dia suruh lah :3 ada sebab lain tau nape F join contest ni.Nama pun contest mestilah ade hadiahnya!

Pemenang tempat pertama 
wang tunai berjumlah RM70.00 bersama Software blog template maker dan juga Html 
WEB editor
Pemenang tempat kedua
wang tunai berjumlah RM50.00 dan juga Software Blogger Template Maker

Pemenang tempat ketiga
wang tunai berjumlah RM30.00

Bloggers yang F pilih untuk ditag:-


Setakat itu sahaja untuk pagi ni.Kalau korang nak turut sama menyertai contest ni,sila tekan sini.Kbai